Annonce

Sådan får du styr på dit klædeskab

For stort eller for småt. Tøj du aldrig bruger eller tøj, der ikke sidder som det skal. Og så er der alt sommertøjet, som skal pakkes væk, så du kan få plads til efterårs- og vintergarderoben. Sæt et par timer af og lad Tchibo.dk hjælpe dig med at få styr på klædeskabet.

Tchibo er et af Europas førende e-handelshuse, der netop er lanceret i Danmark. På Tchibo.dk finder du masser af inspiration til hele huset og hele familien - og hver tirsdag kan du glæde dig til nye temaer og nye produkter. En ny sæson står for skud og derfor har Tchibo.dk et aktuelt tema som kan hjælpe dig med at få ryddet godt og grundigt op i klædeskabet. 

Snart er det tid til at pakke sommertøjet væk. Men gamle flyttekasser og sorte plastposer er hverken praktisk eller godt til opbevaring af tøj og du mister hurtigt overblikket. Invester i gode opbevaringsløsninger, som du kan have glæde af i mange år - samtidig passer det også meget bedre på dit tøj og dine sko. 

Et ekstra skab

Har du fx et kælder- eller loftsrum kan du overveje luksusmodellen – et ekstra skab med både hylder og bøjlestang, hvor der er fuldstændig styr på tøj og sko. Materialet er 100 % polyester og metalrammen sikrer, at det står stabilt. Pris: 409 kr.

Smukke sko

Har du mange fine sko og sommersandaler, fortjener de også at blive opbevaret ordentligt, så de bevarer formen. De søde bokse er perfekte til sko og andre mindre accessoires, og de er endda fine nok til at stå fremme, hvis du har plads. Pris fra:  59 kr.

Hæng kjolerne op

Jakker, frakker, nederdele, lange og korte kjoler. Det hele holder sig pænere og krøller mindre, når det hænger på bøjler – godt beskyttet mod støv og fugt i de smarte klædesposer. Pris:  85 kr.

Varerne kan købes fra den 22. August og så længe lager haves. Tjek hele udvalget af tøjposer, kasser, bøjler m.m. til opbevaring på www.tchibo.dk

Fem tips til oprydning i klædeskabet

  • Start med at tømme skabet helt.
  • Gør skabet grundigt rent.
  • Del tøj og sko i fire bunker – a) det du vil beholde fremme b) det du vil gemme c) det du vil smide ud d) det du vil donere
  • Læg alt det tøj du vil beholde på plads
  • Pak alt det tøj ned, som du vil gemme til næste sæson. Sørg for, at det er nyvasket og rent inden du lægger det væk.