Kathrine giver seniorer oplevelser for livet

Kathrine Eland
Henrik Bjerg

For tre år siden søsatte Kathrine Eland i Aarhus Seniorholdet.dk. Det er siden blevet en kæmpe succes. Ikke mindst på grund af kvinden bag, der har en helt særlig evne til at give oplevelser, omsorg og glæde til de ældre.

Kathrine Eland har stiftet foreningen Seniorholdet.dk med mottoet "at skabe oplevelser med omsorg og sjæl". Hun står bag oplevelser, arrangementer og udflugter for seniorer i Aarhus, og foreningen har lige rundet et medlemstal med 1.000 personer. Den store succes forklarer Kathrine med omsorg og nærvær.  

- Jeg havde lige mistet mit drømmejob og tænkt: Hvad så? Hvis jeg ikke skulle arbejde, havde jeg altid drømt om enten at være noget for syge børn. Læse for dem og være noget for dem og sådan noget. Eller også ville jeg tage ud på plejehjemmene og sparke de gamle bag i, siger Kathrine Eland med et stort smil. For det skal naturligvis opfattes i overført betydning. I stedet får alle et kæmpe ”Kathrine-kram”, når de møder op ved udflugtsbussen. Og til farvel.

Martha kæmper for udviklingshæmmede børn i Tanzania, der bliver set som en straf for Gud.  

En gang om ugen

En gang om ugen året igennem er der arrangementer i Seniorholdet.dk. Fra besøg bag facaden i Aarhus' smukke retsbygning til en 5-dages forårsrejse til Holland. Og det gælder om at være hurtig på tasterne eller telefonen ved tilmelding. Ellers må man på venteliste.

Tove hjælper døende på Hospice: Man bliver helt naturligt opmærksom på at leve i nuet og nyde det. 

Et kæmpe servicegen

- Jeg er ikke professionel rejsearrangør, men jeg tror, det betyder meget, at det ikke er stift og formelt. Derimod at jeg hviler i mig selv og kan give omsorg, hygge og varme, fortæller hun. 

For Kathrine er selv med til de fleste arrangementer, fordi hun elsker at gøre noget for andre. Eller med hendes eget ord har hun et kæmpe servicegen.