Ugens SØNDAG: Ilse Jacobsen om at være en skrap chef

I denne uges SØNDAG fortæller designer Ilse Jacobsen om at være stolt at sin arbejderbaggrund, om at være en skrap chef og om at være mentor i "Løvens hule".

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud

Jeg har altid ville have meget

55-årige Ilse Jacobsen fra Hornbæk har som designer og forretningskvinde så mange idéer, at hun med egne ord ville være livsfarlig for sine omgivelser, hvis hun var 20 år yngre. Og så er hun meget mere end hende med gummistøvlerne.

Når to kulturer bliver til kærlighed

Kærligheden kender ingen grænser er muligvis en kliché, men den holder vand for Dorthe, Mette og Stenia. På trods af forskelle i kultur, sprog og religioner har de fundet deres perfekte partnere i mænd, der er født langt uden for Danmarks grænser. Det har både beriget deres liv og udfordret deres syn på den danske mentalitet.

Utraditionel påskefrokost

Æg, sild og rejer, lidt lunt og en sød finale – sådan er en skøn påskefrokost typisk skruet sammen. I ugens SØNDAG har Louise Dandanell Ørstad drejet mere på knapperne, så frokosten bliver lidt anderledes i år...

SØNDAG nr. 11 er på gaden mandag d. 14. marts 2016.

Kære læser

Påsken falder tidligt i år og i skrivende stund (SØNDAG har jo lang produktionstid) er det bestemt stadig vintervejr. Men vi har da lov at håbe på, at når helligdagene – og mange lægger jo også nogle fridage til og får en ekstra lang ferie – nærmer sig, så dukker foråret også op.

Jeg glæder mig for eksempel til at se, om de mange tulipanløg, jeg lagde i min sommerhushave sidste år, har givet gevinst. Hvis de har, så kan jeg i år sidde inde i min stue og kigge på en bred bræmme af tulipaner i alle farver langs med hækken – tror I lige, jeg håber, de kommer op…

Under alle omstændigheder glæder jeg mig til påskedagene, som for mig først og fremmest betyder velfortjente feriedag og dejlig samvær med nogle af de mennesker, jeg holder mest af. Jeg tænker, at sådan er det nok også for de fleste andre, og her på SØNDAG vil vi gerne inspirere til hygge og glæde. Derfor har vi i denne uge ekstra otte sider, som giver dig små tips til aktiviteter, der hører sig påske til. Vi har også et bud på en god påskefrokost (det er jo en tradition, mange holder i hævd) som lige har fået et ekstra lille twist i forhold til det, mange af os plejer at servere. På havesiderne er vi også i påskehumør og viser dig, hvordan du kan lave de yndigste blomsterdekorationer med blandt andet løgplanter. Og så rummer ugens SØNDAG naturligvis også en masse andet læsestof, du kan glæde dig til.

Herfra ønsker jeg blot en dejlig og fredfyldt påske

Stinne Bjerre, chefredaktør

Har du nomineret en kvinde til SØNDAGs heltindepris 2016? Du kan nominere her.


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad