Ugens blad: Stort interview med Sonja Oppenhagen

SØNDAG 08/2016

I denne uges SØNDAG fortæller Sonja Oppenhagen om at kunne sige pyt, være dobbeltstolt og om at tilhøre den sidste generation i familien.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud

Pyt er et vigtigt ord

Sonja Oppenhagen mistede sin mor for få måneder siden. Fra hende arvede hun sit lyse sind og evnen til at sige pyt, og hun efterlader et stort savn. SØNDAG har mødt den folkekære skuespiller til en snak om sorg, at være stolt af sig selv og om at tilhøre den sidste generation i familien.

Drømmebryllup – i anden (eller tredje) omgang

Mange har en idé om, at bryllup nummer to – eller ligefrem tre – ikke bør være for iøjnefaldende. Men disse tre kvinder blæste på konventionerne og sagde »ja« på lige præcis den facon, de altid havde drømt om. Kom med til tre helt unikke bryllupper i denne uges SØNDAG.

4 retter for 4 for 400 kr.

Det behøver ikke at koste en herregård at invitere gæster: SØNDAGs Julie Hey serverer en flot menu med en kuvertpris på 100 kr. – og den er både nem at gå til og forrygende lækker uden at ødelægge budgettet.

SØNDAG nr. 8 er på gaden mandag d. 22. februar 2016.

Kære læser
Jeg blev gift i 2007. Vi havde boet sammen i flere år, men besluttede os altså for, at vi ville have papir på hinanden. Så vi bestilte tid på Købehavns Rådhus og en tirsdag i juli blev vi så gift. Vi fortalte det ikke til nogen, ja faktisk holdt vi det hemmeligt nogle uger, indtil vi udsendte invitationer til en bryllupsreception nogle måneder efter. Den fest var der til gengæld omkring 120, der kom til, og det var super sjovt og varede til langt ud på natten. Der var et par stykker af vores nærmeste, som blev lidt knotne over, at vi gjorde det på den måde, for de ville gerne have været med på rådhuset og overværet begivenheden, men for os var det vigtigt, at vi gjorde det på vores måde, for – mente og mener vi – det var jo vores dag. Der er rigtig mange måder at fejre det, at man bliver gift, på, og jeg synes, man skal gøre det helt, som man vil. Om det skal være efter alle traditionerne, eller om man vil finde sin helt egen måde, det er der ikke andre, der skal bestemme. Sådan tror jeg også de kvinder, vi møder i ugens tema, har tænkt. I hvert fald valgte de, at deres bryllup skulle forløbe på en helt særlig og for dem betydningsfuld måde. Læs deres beretninger på siderne 16-20.

God fornøjelse med ugens blad

Stinne Bjerre, chefredaktør


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad