Ugens blad: Sofie Gråbøl om sin kræftsygdom

I denne uges SØNDAG fortæller Sofie Gråbøl om at være ambassadør for Børnefonden, om sin kræftsygdom og karrieren i England.

Sofie Gråbøls nye perspektiver

At sige ja til at blive ambassadør for Børnefonden tog kun et splitsekund for Sofie Gråbøl. Hun er dog også stadig skuespiller i både ind- og udland og mor til to. Og heldigvis rask igen efter operation og kemoterapi som følge af brystkræft. Læs det store interview i denne uges SØNDAG.

Når livet gør krumspring

Det kan være svært at tage det første skridt, når man står ved en skillevej. I denne uge kan du møde tre kvinder, som fik spændt ben af livet, men som alle tre fik vendt udfordringerne til en personlig succes.

Julefestlig på tre budgetter

Velkommen december - velkommen fest og farver. Nu skal glimmer og glitter luftes - ikke kun på træet. Skal der investeres i nyt festudstyr, så vær opmærksom på, at du kan blive klar til spas for næsten ingen penge. Du kan også skeje helt ud, og så kan du lande dit fest-look lige midt imellem. Se bare med i denne uges SØNDAG: 

Har du deltaget i SØNDAGs store julekonkurrence? Der er præmier for over 140.000 kr.! Gå til konkurrencen her >>

Kære læser
Jeg håber selvfølgelig, at du er en af vores trofaste læsere, at du er en af de mange, der læser SØNDAG hver uge. Måske – jeg håber det – bruger du også vores hjemmeside www.søndag.dk og er venner med os på Facebook. Under alle omstændigheder så ved jeg, ikke mindst fra de mange henvendelser jeg får, at der – heldigvis – er rigtig, rigtig mange af jer, der holder meget af SØNDAG og også er søde til at fortælle os det. Og 1.000 tak for det, for det er jo dejligt at få ros, det ved vi alle. Men en af de største roser, man kan give os, det er faktisk at anbefale os til andre – for en anbefaling betyder jo, at man synes så godt om noget, at man også synes, andre skal have glæde af det.

Vil du med til en hyggelig dag med SØNDAG og Mette Blomsterberg? Læs mere her >>

Om ikke så længe bliver det den 24. december, aftenen hvor vi helt i tråd med traditionerne udveksler gaver. Og jeg ved ikke, hvordan du har det, men når jeg giver gaver, så forsøger jeg at finde noget, som ikke blot modtageren (det er selvfølgelig det vigtigste), men helst også jeg selv er glad for. På den måde synes jeg, det bliver mest personligt. Hvis du har lyst til at give en gave, du er glad for, så kan du faktisk vælge at give SØNDAG i gave. Vi har gjort det nemt for dig at give et abonnement til en, du holder af, du skal blot gå ind på www.givenjulegave.dk eller ringe på tlf. 72 34 20 88 – lige nu kan du ovenikøbet købe abonnementet med rabat. Forhåbentlig er det en glæde både for modtageren og dig selv.

God fornøjelse med ugens blad.


Stinne Bjerre, chefredaktør

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad