Ugens blad: SØNDAGs store julemagasin

Glæd dig til det store julemagasin, som følger med dit SØNDAG i denne uge.

Forfatteren Helle Helle

Mange af de sjove, varme og impulsive kvinder, der optræder i Helle Helles bøger, er inspireret af hendes mor, som døde i marts. Her fortæller forfatteren om det livssyn, hun fik med hjemmefra, og hvor stærkt det har påvirket hende. Læs interviewet i denne uges SØNDAG.

Vær tro mod dig selv

Fortrydelse er som regel spild af tid. Men selv om vi ikke kan skrue tiden tilbage, kan en opsamling på livet være meget sundt. Du kan nå både at forandre tingenes tilstand og give din indsigt videre. I denne uge kan du møde to kvinder, der begge glemte at være tro mod sig selv, og få terapeutens forklaring på, hvorfor du skal sige farvel til offerrollen.

SØNDAGs store julemagasin

I denne uge får du vores store store julemagasin med dit blad. Glæd dig til 76 inspirerende sider om julens mange glæder.

Vil du med til Forkæl dig selv-dagen?

Kom og bliv forkælet til vores store dag, hvor vi har inviteret kompetente og anerkendte eksperter, der vil guide dig til et nyt look med hårstyling, makeup, mode og smykker samt give dig tips til sund hud og indre velvære. Kort sagt, en spændende og inspirerende dag spækket med oplevelser, ny viden og hygge for dig og dine veninder.

Kære læser
Så er det i denne uge, vi her på SØNDAG skyder årets dejligste højtid i gang. Det er nemlig i denne uge, vi udkommer med vores store julemagasin. Det med at lave et helt særligt magasin helliget julen gjorde vi for første gang sidste år, og det blevet taget så godt imod, at vi har valgt at gentage successen. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi »svigter« julestoffet i SØNDAG i de kommende uger. Nej da, for vi er – som de fleste, tror jeg – helt vilde med jul. Så du kan rolig glæde dig til masser af inspiration til maden, gaverne, juletræspyntningen og alt det andet, som er med til at gøre højtiden så hyggelig. Jeg selv hører i allerhøjeste grad til blandt juleelskerne. Allerede når sommeren går på sidste hæld, begynder jeg at glæde mig til alt juleriet. Jeg glæder mig til at lave årets to rullepølser, jeg glæder mig til at vælge årets træ, til at finde julepynten frem – og nok også lige købe noget nyt. Jeg glæder mig til at tænde lys i smukke dekorationer. Ja, jeg glæder mig simpelthen.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Det håber jeg også, du gør, og vi har gjort vores bedste for, at du kan finde masser af skøn inspiration i vores julemagasin.

God læselyst


Stinne Bjerre, chefredaktør


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
 

Køb billige bøger på nettet

Her kan du finde mange gode bøger >>