Ugens blad: Sådan bliver dit 2016

Med SØNDAG i denne uge følger dit helt eget årshoroskop


Det er tilladt at blive klogere

Renée Toft Simonsen kan godt lide at prøve noget nyt – også selv om det kræver, at hun skal slippe lidt af stædigheden og høre efter.
I næste uge debuterer hun så som manuskriptforfatter på en spillefilm.

De finder guld i genbrug

Genbrug handler ikke kun om gamle dyder og bæredygtighed. For disse fire kvinder danner kunsten at genbruge rammen om deres liv. Både i arbejdslivet, som hos kreative Mette Juel og Vonnie og Lisbeth Willumsen, der sælger luksusgenbrugstøj, og helt bogstaveligt, som hos Heidi, der bor i en hytte, der er pillet ned i Norge og genopbygget på Fyn.

Dit årshoroskop 2016

I denne uge følger et helt tillæg med dit årshoroskop med SØNDAG. Få svaret på hvordan dit kærlighedsliv, dit familieliv, din økonomi og dit arbejdsliv bliver i 2016.

Er du interesseret i det alternative univers? Læs mere om clairvoyance på udeoghjemme.dk

Har du deltaget i SØNDAGs store julekonkurrence? Der er præmier for over 140.000 kr.! Gå til konkurrencen her >>

Kære læser
For nogle uger siden var min mand og jeg sammen med nogle venner inviteret til middag hos et tredje vennepar. Som værtindegave havde vi et glas mirabellesyltetøj med, som jeg havde produceret i sommerhuset i sensommeren. Det samme havde sjovt nok også de andre gæster – altså et glas hjemmesyltede mirabeller. Værtinden blev glad for begge glas, og vi jokede lidt med, at så kunne hun jo afgøre, hvis syltetøj der var bedst. Det har hun nu ikke udtalt sig om, for hun er jo et sødt menneske.

Vil du med til en hyggelig dag med SØNDAG og Mette Blomsterberg? Læs mere her >>

For lidt kortere tid siden fik vi så besøg af en af mine veninder, som sørme havde to glas mirabellesyltetøj med til mig som gave – et med røde mirabeller og et med gule. Dejligt – for hun er fantastisk til at sylte. Og det er ikke fordi, der skal gå mirabeller i det hele, nej, det var egentlig bare for at illustrere, at rigtig mange af os bruger det med at have lidt hjemmelavede lækkerier med som gave. Det er virkelig en dejlig gave både at give og få, synes jeg, for det bliver jo ikke ret meget mere personligt end det. Jeg foretrækker det fremfor en købt ting. Når jeg modtager en gave, som giveren har brugt tid og energi på at fremstille, så kommer den til at betyde det lille ekstra, der gør, at når jeg spiser af gaven, sender jeg hver gang en lille tanke til den, jeg har fået gaven af.  I denne uges SØNDAG giver vi  dig nogle gode bud – og opskrifter – på lækre spiselige sager, der er gode som gaver. Se med på side 86-89 – og du kan jo sagtens lave noget af det til dig selv også, når du alligevel er i gang.

God fornøjelse med ugens blad


Stinne Bjerre, chefredaktør

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad