Ugens blad: Glæd dig til SØNDAGs nye Mad-magasin

Med SØNDAG i denne uge får du et spritnyt magasin med masser af dejlig mad

Jeg har en sørøver i maven

Søs Fenger er albumaktuel sammen med duoen Nordstrøm. Mød hende i ugens SØNDAG til en snak om grovkornet jargon, slatne dage og om det at give slip.

Slip latteren løs

Et godt grin kan både smitte og være den bedste medicin. Vi har mødt tre sjove kvinder, der lever af at få andre til at grine, til en snak om, om der egentlig er nogen grænser for, hvad man kan grine af.

Nyt magasin om mad

I denne uge får du SØNDAGs nye magasin Glad for MAD - et overflødighedshorn af alt det gode, du kan servere ikke alene i juledagene, men også i den dejlige tid op til.

Kære læser
I denne uge er der premiere. Det er nemlig allerførste gang, vores helt nye madmagasin udkommer. Her på redaktionen har vi længe drømt om at lave et magasin fyldt med lækre opskrifter og gode råd og inspiration til både maden og det, der relaterer sig til den. Og nu er det her så. Og vi ved fra masser af læserundersøgelser, men også fra de mails og opringninger, vi får fra jer, at mad er noget, der interesserer SØNDAGs læsere. Og det undrer mig egentlig ikke. For er det ikke sådan, at det at lave mad, det at spise mad, det at sidde sammen med mennesker, man holder af, omkring et bord og nyde veltillavet mad, er forbundet med omsorg og
glæde? At det er noget af det allerbedste her i tilværelsen? Sådan er det i hvert fald i høj grad for mig. Jeg kan rigtig godt lide at lave mad – jeg synes i øvrigt også, at det er en meget kreativ beskæftigelse, hvor jeg hele tiden kan lære nyt og eksperimentere – men jeg nyder i lige så høj grad at se andre mennesker spise maden. Jeg kan selvfølgelig også godt selv lide at spise den, men det er især det aspekt med at forkæle andre, der giver mig noget. Og så synes jeg simpelthen, det er SÅ hyggeligt at sidde i timevis omkring bordet med mad, vin, tændte stearinlys og spise, snakke og have det rart.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Der er ikke meget, der overtrumfer det, hvis du spørger mig. Hvis du har det lidt på samme måde, så får du masser spændende opskrifter i magasinet. Kig i det, dyk ned i det, og lad dig inspirere til nye måltider, hvad enten du har gæster eller ej.

God fornøjelse og velbekomme


Stinne Bjerre, chefredaktør


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
 

Køb billige bøger på nettet

Her kan du finde mange gode bøger >>