Smugkig i denne uges SØNDAG

I denne uges SØNDAG kan du møde skønne Bodil Jørgensen, der fortæller om sin musicaldebut, om vigtigheden af forsoning og om det mørke, vi ikke er alene i. Du møder også forfatter Julie Hastrup, der er aktuel med ny krimi og som tog familien med ud for, at besøge et af Finlands mest uhyggelige steder: Den forladte ø Seili. Og fordi det snart er påske, får du opskrifter på fine påskeæg- du selv kan lave + 24 sider med ekstra krydsord. SØNDAG uge 14 er på gaden d. 3. april 2017

Der er noget særligt ved at få lov at ældes 

Bodil Jørgensen har et talent, der rækker vidt. Lige nu prøver hun kræfter med musical-genren i ”Saturday Night Fever”. Der er fart på den rødlokkede skuespiller, selv om den alvorlige ulykke, hun var ude for i 2014, ikke er gået sporløs over hverken krop eller sjæl.

Fine påskeæg- du selv kan lave


Der er noget helt særligt over at sætte et fad med friske, hjemmelavede påskeæg på bordet – og det er langt nemmere, end det ser ud. Her får du lækre opskrifter og uundværlige tips til en hyggelig æggedag i køkkenet.

Julie og den forladte finske ø

Julie Hastrups sjette krimi om drabs-efterforskeren Rebekka Holm er netop udkommet. ”Mirakelmanden” udspiller sig bl.a. i Finland, så Julie tog familien med ud for at besøge et af Finlands mest uhyggelige steder: den forladte ø Seili.