Smugkig i denne uges SØNDAG

I denne uges SØNDAG kan du møde Annette Heick, der fortæller om at have svært ved at slippe Sverige, om vinterbadning og om at arbejde solen sort. Du kan også læse interviewet om modsætninger der mødes, og så får du lækre opskrifter på donuts. 
God fornøjelse! SØNDAG er på gaden d. 9. oktober 2017

Jeg er ikke drevet af mod

Nej, Puk Damsgård er drevet af en passion for at fortælle vigtige, væsentlige historier. Derfor flyttede hun sig selv og sit ”skriveværksted” ind ved fronten i den irakiske by Mosul, mens millionbyen stadig var kontrolleret af Islamisk Stat. Og nu er hun klar med bogen, hvor hun trænger dybere ind i, hvad krig gør ved mennesker – og hvad mennesker gør i krig. 

Når venskaber går i stykker


At bryde med en nær veninde kan være lige så hårdt som at miste en partner. Uanset om man er den, der går, eller den, der afvises. Det kan Louise og Inge skrive under på. Men man skal ikke holde fast i en veninde for enhver pris, og nogle gange er et farvel det eneste, der giver mening, siger psykologen.

Sig cheese til din kage


Cheesecake, ostekage – kær kage har mange navne, og disse fem varianter skal nok bringe smilet frem hos dem, du serverer dem for.