Smugkig i denne uges SØNDAG

I denne uges SØNDAG kan du møde Lærke Winther, der fortæller om troen på skæbnen og om mødet med sit livs kærlighd. Du får også et gratis tillæg med strikke- og hækleopskrifter til sommerboligen og tips til din køkkenhave på budget. God fornøjelse! SØNDAG uge 20 er på gaden d. 15. maj 2017

Det var kærlighed ved første blik

Der er en mening med, at visse mennesker finder vej til os. Det tror skuespiller Lærke Winther på. For et par år siden fandt hendes kæreste vejen ind i hendes liv, og til sommer skal de giftes. Så Lærke er glad. På en sådan helt fin og perfekt måde. Også fordi hendes årelange karrieredrøm er blevet til virkelighed, og nåh ja, så er hun desuden biografaktuel. 

Lever vi i et splittet land?


Vi bor i et lille land. Alligevel kan ­forskel­­lene ­synes store – mellem dem, der bor på landet, og dem, der bor i byerne. Mellem dem i Jylland og dem i ­København. Vi kan have fordomme, ­fortællinger og forudfattede meninger om ­hinanden. Men hvad betyder det, at vi har det – og hvordan kan vi undgå, at vi skaber for stor kløft mellem hinanden? SØNDAG har talt med tre kvinder fra Esbjerg, Thisted og Ry. 

Køkkenhave for under 200 kroner

Det er nemt, hyggeligt og forbavsende billigt at anlægge en lille køkkenhave. Her er 10 afgrøder, der er så nemme at dyrke, at det næsten ikke kan gå galt.