Smugkig i denne uges SØNDAG

I denne uge får du Danmarks eneste plussize-magasin "Q- kvinder med kurver" med, når du køber dit SØNDAG - i alt 216 siders læsestof.  I SØNDAG kan du møde Britt Bendixen, der fortæller om dommerrollen i Vild med dans og om at fylde 75 år. Du får også inspirerende boligtips, der allerede nu kan skabe forårsstemning i hjemmet og skønne opskrifter på vafter med lækkert tilbehør. Rigtig god fornøjelse! 

SØNDAG uge 02 er på gaden d. 09 Januar 2017

Jeg skal stadig have det hele med

Hvis der er noget, mange Vild med dans-fans kan blive enige om, så er det, at Britt Bendixen er ganske fantastisk. Med sine både dygtige og kvalificerede, men også ofte bramfri bemærkninger har hun skabt smil og glæde hjemme i stuerne på kolde efterårsfredage de seneste 12 år. På lørdag fylder hun 75 år, og nu skal livet til at give mening uden hendes livsværk, danseskolen Pejsegaarden, som hun netop har solgt.

Velkomsttilbud: Få 13 numre af SØNDAG til kun 400 kr.

Forår i utide


Tyvstart foråret indendørs med blomster og planter – de lyser op på både vintermørke og humør. Vi viser fine krukker og vaser i lækre materialer og farver. Og vi giver tips til at indrette med alt det grønne. 

Vidunderlige vafler

Hvis du tænker, at vafler udelukkende er en lidt barnlig størrelse, så bare se her. For vafler kan også danne basis for elegante, voksne  retter – fra både det salte og det søde køkken. Frem med vaffelhjernet!