Smugkig i denne uges SØNDAG

I denne uges SØNDAG kan du møde Lise Baastrup, som lever sig så meget ind i rollerne, at hun tager nogle af karaktertrækkene med sig hjem... Kom også en tur på latterkursus og bliv klogere på, hvad grinet, den ægte og den kunstige latter egentlig betyder for vores velbefindende. God fornøjelse med ugens blad!

SØNDAG er på gaden d. 31. juli 2017

Der er mange udgaver af mig


Fascinationen af menneskets psyke fik hende til at vælge skuespillerfaget, for hvor kan man ellers lege med så mange udgaver af sig selv – fra Hjørdis i ”Rita” til masse­morder i ”Monster” på teatret? Mød Lise Baastrup, som lever sig så meget ind i rollerne, at hun tager nogle af karaktertrækkene med sig hjem...

Har du husket at grine i dag? 

Efter et rigtigt grineflip har man tit en helt særlig, afslappet følelse i kroppen. Men betyder det også, at grinet har nogen generel betydning for vores sundhedsmæssige tilstand? Tag med på latterkursus og bliv klogere på, hvad grinet, den ægte og den kunstige latter egentlig betyder for vores velbefindende. 

Få det bedste ud af Facebook 


Føler du dig hjemme på Facebook, eller er du usikker på, hvad og hvor meget du skal dele fra dit liv? SØNDAG har talt med to kvinder, der bruger Facebook meget forskelligt, og vi har fået gode råd af en ekspert.