Smugkig i denne uges SØNDAG

I denne uges SØNDAG kan du møde Vicki Berlin, der fortæller om tro, håb og kærlighed, og om fortsat at kæmpe. I ugens tema spørger vi også: Er det pinligt, når en kvinde over 60 har langt, løst hår? Eller hvad med en kvinde på 58, der går i lårkort? Vi sætter fokus på kvinder over 50 år, hvor vi undersøger om uudtalte normer stadig eksisterer. Derudover får du også 10 skønne modetips til dig med topmave. God fornøjelse!   

SØNDAG uge 8 er på gaden d. 20 Februar 2017

Men gud tror jeg altså ikke på 

Vicki Berlin fyldte 30 det år, hendes liv tog en vending, og hun pludselig blev landskendt som hende den sjove fra tv-satiren ”Tjenesten” og hende den dygtige fra ”Vild med dans”. I år bliver hun 40, og tiden, der er gået, har lært hende en hel del om tro, håb og kærlighed – og om fortsat at kæmpe. 
 

Medvind for de modne og midaldrende


Er det pinligt, når en kvinde over 60 har langt, løst hår? Eller hvad med en kvinde på 58, der går i lårkort? Og kan en moden kvinde tillade sig at flirte med den unge ekspedi­ent? Vi undersøger, om den slags uudtalte ­normer stadig eksisterer – eller om vi tværtimod er på vej ind i en tid, hvor den midaldrende og ældre kvindes rum og bevægelsesfrihed er større end nogensinde... 

Mode til dig med topmave

Der er flere kvinder med end uden topmave. Sådan er det bare. Så fremfor at bekrige denne kvindelige attribut skal vi sætte pris på den. Og ikke mindst tage tøj på, der klæder den smukke runding. Her får du et par håndfulde af de bedste tips til, hvilke snit du skal gå efter.