Smugkig i denne uges SØNDAG

I denne uges SØNDAG kan du møde skuespiller Ina-Miriam Rosenbaum, der fortæller om livet, der ender, når man inden for 9 måneder mister begge sine forældre og bliver farmor. SØNDAG byder også efteråret velkommen med masser af inspiration til skønne sysler og 24 siders ekstra krydsord. God fornøjelse!  

Velkomsttilbud: Få 13 numre af SØNDAG til kun 400 kr.

Pludselig står man fuldstændig uden ramme 


Indenfor ni måneder mistede Ina-Miriam Rosenbaum først sin far, så sin mor – og blev farmor for første gang. Her fortæller den 58-årige skuespiller om at nå dertil i livet, hvor rammer og roller skifter, og man ikke længere kan spilde tiden, men alligevel sagtens kan elske en mand, der bor i den anden ende af landet.

Velkommen efterår


Når naturen iklæder sig de gyldne farver, er det tid til traveture i det fri, varme drikke og hjemlig hygge. Uanset om du er til svampejagt, havearbejde eller kreative sysler, finder du her masser af inspiration til et dejligt efterår.

Lun hygge indenfor


Kryb i ly for kulden og mørket med lys i glas og masser af tekstiler, der kan varme og skabe en rar hulestemning. Vi viser puder, tæpper og tilbehør i mættede farver som grøn, blå og rosa.