Vidunderlig vegetarmenu

Der behøver ikke altid være kød på menuen, hverken til hverdag eller når der inviteres gæster. Prøv denne 5-retters menu – eller tilbered retterne hver for sig. Glæd dig – det er grøn mad, når det er allerbedst.


Menu

Velkomst:

Sprød pinjesnack

Forret:
Gazpacho

Mellemret:
Sprøde grønt-ruller med agurkesalsa

Hovedret:
Grillet tomattårn med pesto

Dessert:
Mandelæbler med skum


Få alle opskrifterne lige her, og prøv kræfter med din egen vegetarmenu. Opskrifterne kan også sagtens laves hver for sig som små retter.


Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræ
fra Madam Stoltz.
299 kr.

>> køb HER
Vin-termometer
fra Bengt Ek Design.
249 kr

>> køb HER
Knivsæt fra Shun: kokkekniv + altmuligkniv
1.999 kr.

>> køb HER