Sommergrønt

Så er der sommermad: Mørt, sprængt kød, milde nye sommergrøntsager og en halvskarp peberrodscreme til.

Så er der sommermad: Mørt, sprængt oksekød, milde nye sommergrøntsager og en halvskarp peberrodscreme til





Sommergrønt
Tid: Ca. 20 min.


Ingredienser

500 g nye danske kartofler
1 bdt. grønne asparges
20 små karotter
10 g smør
Dild
1 øko- eller ubehandlet citron

Fremgangsmåde

Skyl og rens alle grønt-sagerne.

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12 min.

Knæk det nederste af aspargesene og skær toppen af karotterne.

Hæld kogevandet fra kartoflerne over asparges og karotter, lad dem trække i vandet i 1 min. og skyl så i koldt vand.

Vend de varme kartofler i smør, hakket dild og lidt revet citronskal.

Servér kartofler og grøntsager til det sprængte oksebryst.


Nedenfor kan du se alle vores forslag på lækre retter til Sankthans. Velbekomme!

Sprængt oksespidsbryst med sommergrønt og porre-peberrodscreme

Sprængt Okse-
spidsbryst
Sommergrønt Porre og
Peberrodscreme




Laksetartar og grillede jomfruhummerhaler med kryddersmør

Laksetartar med
avocadocreme
Grillede jomfru-
hummerhaler
Kryddersmør



Sparkling rose med blomstrende isterninger

Blomstrende
isterninger
Sparkling
rose



Sommerdeserter til sankthans

Minimuffins
til bålet
Sommerbær
med creme