Salat med varm gedeost og kirsebær

En lækker forret med varm gedeost, vendt i mandelflager og serveret med kirsebær.

En lækker forret med varm gedeost, vendt i mandelflager og serveret med kirsebær.





Salat med varm gedeost og kirsebær
TID: 30 min.



Ingredienser

Dressing:
Desuden:
2 spsk olivenolie
2 spsk finthakkede løg
2 spsk finthakket estragon
1 spsk citronsaft
1 tsk revet citronskal

1 dl mandelflager
1 æg
1 spsk vand
200 g gedeost
1 pose blandet salat
1 fennikel
2 dl kirsebær



Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 225 grader.

Pisk en dressing af olie, løg, estragon, citronsaft og -skal i en skål. Stil til side.

Læg mandelflagerne på en tallerken.

Pisk ægget med vand.

Skær osten i 6-12 skiver og vend dem først i æg og derefter i mandelflager. Bag dem i ovnen ca. 10 min.

Skyl salaten og skær fenniklen i tynde skiver.

Halver og fjern stenene fra kirsebærrene.

Bland salat, fennikel og halve kirsebær og vend med dressing, inden det anrettes på 6 tallerkener.

Læg 1-2 skiver varm ost på hver tallerken inden servering.


Lækre opskrifter med søde kirsebær




Grillede lammekoteletter
med kirsebærsauce
Salat med
varm gedeost
Ricottapandekager
med bærsauce



Is-dessert med
to søde saucer
Ostekage med
kirsebær
Upside down
kirsebærkage