Røget lakserulle

Sushi-rulle med rygeost, røgetlaks og grønne asparges

Onsdag d. 25. januar 2012 - af Julie Hey, Foto: Bjørn Jakobsen

Røget lakserulle

Ingredienser Fremgangsmåde
2 spsk rygeost
½ spsk frisk dild
Kværnet peber
2 asparges
1 tangplade
1 lille håndfuld kogte sushiris
2 skiver røget laks
50 g ørredrogn





Rør rygeosten med dild og peber.

Hæld kogende vand over aspargesene, lad dem
trække i et par sek. og skyl med iskoldt vand.

Brug samme metode som ved California
luksus rullen side 89 og læg asparges, røget laks og rygeostcremen på en stribe
som fyld.

Skær rullen i skiver og pynt med ørredrogn og frisk dild.

Serveres med wasabi og soja.



Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.

Sushiris Temaki med fangst Nigiri og Sashimi Tempurarejer
Inside-out tunrulle California
deluxe rulle
Røget lakserulle Rap and i rispapir
Edamame-
bønner
Gari - syltet ingefær Sushi-kit