Rejespyd med sursød sauce

En asiatisk inspireret og frisk tilføjelse til grillmiddagen!


En asiatisk inspireret og frisk tilføjelse til grillmiddagen!








LÆS OGSÅ:
10 lækre grillretter med alverdens slags kød, lækre grillspyd, alt det gode fra havet og grillede desserter





REJESPYD MED SURSØD SAUCE


Mad med stil

Lav og servér maden med stil, med disse lækre produkter fra SØNDAGs webshop:

Parmesanhøvl i oliventræ fra Kasamia



Peberkværn fra Peugeot



Altmuligkniv fra SHUN


Ingredienser

16-20 pillede tigerrejer
½ citrongræs
1 fed hvidløg
½ dl limesaft
½ dl olie
1 lille spsk honning
2 spsk soja

Sauce:

½ rød peberfrugt
¼ agurk
2 spsk eddike
1 tsk sukker
Lidt sambal oelek (stærkt chiliprodukt på glas)


Fremgangsmåde

Læg rejerne i en skål og tilsæt finthakket citrongræs, presset hvidløg, limesaft, olie, honning og soja.

Stil på køl i ca. 2 timer.

Skær peberfrugt og agurk i små terninger og rør med det øvrige. Smag til.

Dup rejerne i køkkenrulle og sæt dem på spyd.

Grill ved god varme 1-2 min. på hver side.

Servér med sauce og evt. ris til.



6 LÆKRE GRILLSPYD

Auberginespyd
med feta

Krydrede lammespyd

Kyllingesatay med
peanutsauce

Laksespyd med
bacon og pesto
Oksespyd med
tomatmarinade
Rejespyd med
sursød sauce