Rap and i rispapir

And i rispapir

Sushi med and: Rispapirsruller med andebryst, avocado og chilisauce

Rap and i rispapir

Ingredienser Fremgangsmåde
Ca. 12 stk.
1 andebryst
Salat
1 avocado
½ hovedsalat
4 rispapir
Soja
Chilisauce

 

Skær fedtet fra andebrystet.

Skær fedtlaget i aflange tynde skive, drys med
salt og rist det sprødt på panden i et par min.
evt. i solsikkeolie.

Lad det sprøde andefedt køle af på køkkenrulle.

Steg andebrystet på den fedtede pande i 7 min.
på hver side, køl af og lad det trække i ca. 10 min.

Skræl avocadoen, fjern stenen og skær avocado-
kødet i skiver.

Skyl salaten og lad den afdryppe.

Hæld varmt vand i en bradepande.

Fugt et rent viskestykke og læg det dobbelt på køkken-
bordet.

Dyp et stykke rispapir i det varme vand og lad det trække
i 10-15 sek., til det bliver blødt.

Læg rispapiret på viskestykket og fordel avocado, salat
og skiver af stegt and på papiret.

Rul rispapiret om fyldet, så det lukker sammen.

Server andewrappen i skiver med lidt soja eller chilisauce
og pynt med sprødstegt andefedt.

Prøv også: Muscat-marineret and med linser

Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.
 

Sushiris Temaki med fangst Nigiri og Sashimi Tempurarejer
Inside-out tunrulle California
deluxe rulle
Røget lakserulle Rap and i rispapir
 
Edamame-
bønner
Gari - syltet ingefær Sushi-kit