Porre- og peberrodscreme

Så er der sommermad: Mørt, sprængt kød, milde nye sommergrøntsager og en halvskarp peberrodscreme til.

Så er der sommermad: Mørt, sprængt kød, milde nye sommergrøntsager og en halvskarp peberrodscreme til.



Porre- og peberrodscreme
Tid: 10 min.

Ingredienser

2 porrer
1 spsk smør
Saft fra 1 citron
1 bæger flødeost naturel, evt. Philadelphia
3 spsk frisk revet peberrod
Kværnet peber


Fremgangsmåde

Rens porrerne, fjern de yderste blade og skær top og bund fra.

Skær resten i papirstynde skiver og læg dem sammen med smørret på en varm pande.

Varm porrerne igennem, tilsæt citronsaft og flødeost og rør godt, til osten smelter let.

Lad cremen køle af og smag til med revet peberrod og peber.

Servér cremen til skiver af sprængt oksebryst, sommergrønt og evt. en grøn salat.


Nedenfor kan du se alle vores forslag på lækre retter til Sankthans. Velbekomme!

Sprængt oksespidsbryst med sommergrønt og porre-peberrodscreme

Sprængt Okse-
spidsbryst
Sommergrønt Porre og
Peberrodscreme




Laksetartar og grillede jomfruhummerhaler med kryddersmør

Laksetartar med
avocadocreme
Grillede jomfru-
hummerhaler
Kryddersmør



Sparkling rose med blomstrende isterninger

Blomstrende
isterninger
Sparkling
rose



Sommerdeserter til sankthans

Minimuffins
til bålet
Sommerbær
med creme