Opskrift på paprikagryde med kylling og bacon

Få opskriften på let og lækker paprikagryde, der smager fantastisk af kylling, bacon og paprika. Gryderetten er helt perfekt i en travl hverdag

Tirsdag d. 28. september 2010 - af Beagle Iuel-Brockdorff Foto: Bjørn Jakobsen

Opskrift på paprikagryde med kylling og bacon

Det tager cirka 35 minutter at lave paprikagryden, og der er mad til to personer

Sådan laver du paprikagryde med kylling og bacon

2-3 skiver bacon 1 løg
2 kyllingefileter med eller uden skind
½ dåse hakkede tomater
Ca. 2-3 tsk paprika
1½ dl piskefløde
Salt, peber

LÆS MERE: Vil du prøve at lave en anden gryderet end paprikagryde, så får du her opskriften på kalkungryde med ris.

Tilbehør til paprikagryde med kylling og bacon


Ris
Evt. hakket persille

Sådan laver du paprikagryde med kylling og bacon

Skær bacon og løg i mindre stykker og damp dem i en gryde. Det skulle ikke være nødvendigt at komme mere fedtstof i.

Skær kyllingekødet i ca. 5 stykker hver og rør i.

Damp, til al væske er fordampet.

LÆS MERE: Fordelene ved gryderetter som paprikagryde er, at, man kan lavce store portioner, så der er mad til flere dage. Her får du opskriften på chili con carne, hvor du har mad til tre dage.

Tilsæt tomater og paprika og kog i 5 min.

Kog risene.

Hæld fløden i gryderetten, kog ca. 5-7 min. og smag til.

Server paprikagryden drysset med hakket persille.

SØNDAGs shop