Oksespyd med tomatmarinade

En uundværlig klassiker på grillen - her marineret for at få den bedste smag frem.


En uundværlig klassiker på grillen - her marineret for at få den bedste smag frem.








LÆS OGSÅ:
10 lækre grillretter med alverdens slags kød, lækre grillspyd, alt det gode fra havet og grillede desserter





Mad med stil

Lav og servér maden med stil, med disse lækre produkter fra SØNDAGs webshop:

Parmesanhøvl i oliventræ fra Kasamia



Peberkværn fra Peugeot



Altmuligkniv fra SHUN


OKSESPYD MED TOMATMARINADE


Ingredienser

250 g oksefilet
1 spsk revet løg
½ dl olie
2 spsk citronsaft
Et drys koriander
Et drys cayennepeber
1 tsk tomatpuré



Fremgangsmåde

Skær kødet i tykke strimler og vend det i en marinade af de øvrige ingredienser.

Stil på køl og lad det trække i ca. 2 timer.

Dup kødet med køkkenrulle og grill ved god varme, ca. 2-3 min. i alt.

Servér grillspyddene serveres med salat og kartoffelsalat.


Hvad synes du om denne opskrift?

Giv et antal stjerner oppe i venstre hjørne og/eller kommentér og bidrag til opskriften i kommentarfeltet forneden.


6 LÆKRE GRILLSPYD



Auberginespyd
med feta

Krydrede lammespyd

Kyllingesatay med
peanutsauce

Laksespyd med
bacon og pesto
Oksespyd med
tomatmarinade
Rejespyd med
sursød sauce