Lasagne med kylling og skvalderkål

Lasagne med skvalderkål

Skvalderkål er typisk haveejerens mest forhadte plante. Men nu kan du heldigvis få bugt med den OG udnytte den i madlavningen - her får du opskriften på en lasagne med skvalderkål.

Lasagne med kylling og skvalderkål

TID: 20 min. + bagning

Det skal du bruge:

200 g skvalderkål
300 g kogt kylling

Ostesauce:

30 g smør
2 spsk mel
½ l sødmælk
100-150 g revet mozzarella
4-5 lasagneplader
Salt, peber
Til gratinering:
Smør til pensling af fadet
50 g parmesan

Prøv også: Lasagne med masser af grøntsager

TILMELD DIG SØNDAGS NYHEDSBREV HER, OG FÅ FLERE INSPIRERENDE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INDBAKKE

Sådan gør du:

Indstil ovnen på 200 grader.

Pluk og rens nye skud af skvalderkål. Tag ca. 50 g fra og stil til side.

Skær kyllingkødet i mindre stykker.

Smelt smørret og rør 2 spsk mel i. Pisk mælken i lidt ad gangen og kog saucen igennem nogle min. Rør osten i og smag til med salt og peber.

Tilsæt de 50 g skvalderkål, der var stillet til side, og rør godt rundt.

Smør et ovnfast fad eller en lille bradepande.

Læg lasagneplader, skvalderkål, kyllingekød og ostesauce lagvis. Begynd og slut med ostesauce. Drys parmesan over til sidst.

Bag lasagnen ca. 40 min., og lad den hvile 5 min. inden udskæring.