Kyllingesatay med peanutsauce

Grillspyd med asiatisk twist: lækre kyllingespyd med velsmagende peanutsauce, der lige giver det dér ekstra...


Grillspyd med asiatisk twist: lækre kyllingespyd med velsmagende peanutsauce, der lige giver det dér ekstra...







LÆS OGSÅ:
10 lækre grillretter med alverdens slags kød, lækre grillspyd, alt det gode fra havet og grillede desserter





Mad med stil

Lav og servér maden med stil, med disse lækre produkter fra SØNDAGs webshop:

Parmesanhøvl i oliventræ fra Kasamia



Peberkværn fra Peugeot



Altmuligkniv fra SHUN


KYLLINGESATAY MED PEANUTSAUCE

Ingredienser

2 kyllingefileter
2 spsk olie
2 spsk citronsaft
2 spsk soja
Sauce:
2 spsk crunchy peanutbutter
Ca. 1 dl kokosmælk
1 fed hvidløg
2 spsk soja
Lidt citronsaft
Lidt chili




Fremgangsmåde

Skær kyllingekødet i strimler, som snoes på træspyd.

Læg dem på en tallerken og dryp med olie, citronsaft og soja.
Lad dem trække i ca. 30 min.

Varm peanutbutter og kokosmælk forsigtigt op under omrøring og tilsæt presset hvidløg, soja, citron og chili. Smag til.

Dup spyddene i køkkenrulle og grill ved middelvarme i ca. 6-8 min.

Server med sauce og evt. ris med grøntsager



6 LÆKRE GRILLSPYD

Auberginespyd
med feta

Krydrede lammespyd

Kyllingesatay med
peanutsauce

Laksespyd med
bacon og pesto
Oksespyd med
tomatmarinade
Rejespyd med
sursød sauce