Kyllingerösti

Sådan her har du aldrig smagt kylling før!

Opskriften er til 4 personer

TID: 10 min. + Stegetid: 15 min.

Ingredienser:

2 store bagekartofler, ca. 500 g  

1 lille løg

250 g hakket kyllingekød

2 æg

½ spsk spidskommen

Salt, peber 

2 spsk rapsolie 

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og pil løget. Riv dem groft på et viskestykke og vrid væden fra. 

Kom kartofler og løg i en skål med hakket kyllingekød, æg, spidskommen, salt og peber og rør sammen.

Varm en pande med rapsolie. Kom farsen på panden, tryk den let sammen og steg den ved middelvarme i 12-15 min. på hver side. Læg evt. låg på panden. Vend røstien med en tallerken. 

Lad den trække på panden i 10 min. og server evt. til salat.