Kylling i rød karrysauce

Saucen er tilsat porrer og tomat, men du kan nemt erstatte dem med andre grøntsager. Husk blot at komme dem i, så de er møre samtidig. Til retten har jeg serveret tortellini til, men ris eller nudler er også godt.

Torsdag d. 11. november 2010 - af Beagle Iuel-Brockdorff Foto: Bjørn Jakobsen



Tid: Ca. 20 min.

Til 2 personer


2 portioner tortellini, nudler eller ris
1 stor eller 2 små kyllingefileter
1 porre
1 spsk olie
1-2 tsk rød thaikarry (fås på glas f.eks. fra Santa Maria)
¼ stængel citrongræs
1 tsk ingefær
1 lille dåse kokosmælk
4-5 små tomater
Salt, peber
Citron- eller limesaft

Kog tortellini, nudler eller ris.

Skær kyllingekødet i strimler og svits dem hurtigt sammen med porreringe i varm olie i en wok.

Tilsæt karry, finthakket citrongræs, revet ingefær samt kokosmælk og kog et par minutter.

Skær tomaterne i kvarte, kom dem i saucen og smag retten til med salt, peber og lidt citron- eller limesaft.

Server med det valgte tilbehør.