Kylling i druer

Kylling i druer

Kylling i druer - bag denne lidt anderledes kombination af råvarer gemmer sig en let og lækker middagsret, som smager forrygende. Server godt brød eller måske kartofler til.

Kylling i druer - bag denne lidt anderledes kombination af råvarer gemmer sig en let og lækker middagsret, som smager forrygende. Server godt brød eller måske kartofler til. Opskriften rækker til 2 personer og tager kun en halv times tid at lave.

Du skal bruge:

2-3 spsk. cognac el. hedvin

50 g lyse sultanarosiner

4-6 skiver bacon

2 kyllingebrystfileter

1 løg, i halve skiver

2 spsk. flydende honning

25 g smør

1 dl hønsebouillon 

Frisk timian

Salt og peber

200 g vindruer

Har du en rest kylling tilbage? Prøv disse kartoffel- og kyllingepandekager

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200°.

Kog cognac op i en lille gryde, sluk for varmen og tilsæt rosinerne.

Bind bacon om hver kyllingefilet og brun dem på panden, så baconen bliver sprød. Tag kyllingefileterne af panden og steg løget på panden i baconfedtet i 2 minutter. Tilsæt cognac-rosinerne, honning, smør, bouillon og timian. Kom det hele i et fad, læg kyllingefileterne på toppen og krydr med salt og peber. Dæk med folie og steg retten i ovnen i ca. 20 minutter. Kom druerne ved i de sidste 5 minutter. Server evt. med kartofler eller brød.

Trænger du til inspiration til en budgetvenlig gæstemiddag? Se her:

3-retters menu til under 140 kr. i alt