Kartofler med pesto, bacon og æg

TID: Ca. 25 min.Bacon og æg smager altid godt sammen, og her er retten så udvidet med kartofler, pesto og rucola. En god, nem ret med masser af smag.

TID: Ca. 25 min.

Bacon og æg smager altid godt sammen, og her er retten så udvidet med kartofler, pesto og rucola. En god, nem ret med masser af smag. Man kan servere groft brød til.
Brug resten af bacon-en i morgen.

Ca. 600 g små kartofler
Salt
2 æg
½ pakke bacon (steg hele pakken nu, hvis resten skal bruges i morgen)
1 spsk grøn pesto
Lidt rucola
Evt. groft brød

Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 20 min. Hæld vandet fra og vend dem med pesto.
Kog æggene i 7 min. Skyl dem i koldt vand og pil forsigtigt.
Steg baconskiverne sprøde (også dem til i morgen), og læg dem på fedtsugende papir.
Læg lidt rucola på 2 tallerkener og læg kartoflerne ved. Halvér æggene og læg dem på sammen med baconskiverne. Server evt. groft brød til.

Flere opskrifter

Bagt kartoffelsalat med radiser
Artiskokker med pesto
Pasta med champignonsauce og bacon