Kartoffelsalat med mayonaisedressing

Kartofler er skønne hele året, men de nye, danske kartofler er noget særligt. Server dem med smør, groft salt og purløg eller brug dem i en lækker kartoffelsalat. Kog kun de nye kartofler i ca. 12 min.

Til 2 personer

Ca. 400 g kogte kartofler

DRESSING:
½ salatløg
3 store spsk god mayonnaise
2 spsk creme fraiche
Salt og peber
Et drys Maggi Aroma
1 tsk engelsk sauce
1-2 tsk soja
1 lille tsk presset hvidløg

PYNT:
Lidt krydderurter eller forårsløg

Skær kartofl erne i små stykker og læg dem i en serveringsskål.

Hak salatløget fint og pisk det med de øvrige ingredienser til dressingen.

Smag til og vend dressingen med kartoflerne.

Lad det trække køligt i ca. 30 min. og smag til igen.

Pynt med hakkede krydderurter eller forårsløg.