Inside-out tunrulle med sesam

Sushi: Inside-out rulle med tun, chilisauce, avocado og sesamfrø

Onsdag d. 25. januar 2012 - af Julie Hey, Foto: Bjørn Jakobsen

Inside-out Tunrulle med sesam

Ingredienser Fremgangsmåde
2 spsk mayonnaise
½ spsk chilisauce evt. Lingham's
1 knsp chiliflager
1 tangplade
1½ håndfuld kogte sushiris
Husholdningsfilm
50 g frisk tun
4 blade hovedsalat
¼ avocado
½ dl sesamfrø









Rør mayonnaisen med chilisauce og -flager.

Fordel risene på tangpladen - se evt. hvordan
under California rulle.

Læg et stykke husholdningsfilm over risene og
tryk dem let.

Læg en sushimåtte over og vend det hele, så
sushimåtten med film ligger på køkkenbordet
med ris og tangpladen øverst.

Fordel tun, chilidressing, snittet salat og skrællet
avocado, der er skåret i stænger på tangpladen
og rul sammen.

Sørg for, at filmen bliver på sushimåtten, løft måtten
til sidst og rul helt sammen væk fra dig selv.

Rul rullen i sesamfrø og skær den i skiver med en
våd skarp kniv.


Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.

Sushiris Temaki med fangst Nigiri og Sashimi Tempurarejer
Inside-out tunrulle California
deluxe rulle
Røget lakserulle Rap and i rispapir
Edamame-
bønner
Gari - syltet ingefær Sushi-kit


SØNDAGs shop