Hindbær- og valnøddesalat med feta

Salaten med søde hindbær og sprøde valnødder får salt og skarpt modspil af fetaost og rødløg. Prøv den fx til en grillet kylling.

Mandag d. 10. august 2009 - af Lynn Andersen

TID: 30 min. Til 4 personer

4-5 salatblade, romaine, babysalat eller en kombination af dem efter eget valg
1 rødløg
100 g hindbær
50 g fetaost
5-6 valnødder

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk sherryeddike eller hindbæreddike
2 tsk honning
1 tsk mayonnaise
¼ tsk sort peber

Skyl og riv salatbladene i mindre stykker. Pil og skær rødløget i tynde skiver. Skyl og dup hindbærrene tørre med køkkenrulle.

Bland alle ingredienserne til dressingen grundigt.

Miks salat, rødløg, hindbær og valnødder i en salatskål. Smuldr fetaost over og pynt med halve valnødder.

Hæld dressingen på i sidste øjeblik.

Prøv også:

Vandmelonsalat med solbær-vinaigrette

Salat med store rejer

Salat med hvedekerner

Speltsalat med græsk inspiration

Thaisalat med laks