Hindbær- og valnøddesalat med feta

Salaten med søde hindbær og sprøde valnødder får salt og skarpt modspil af fetaost og rødløg. Prøv den fx til en grillet kylling.

TID: 30 min. Til 4 personer

4-5 salatblade, romaine, babysalat eller en kombination af dem efter eget valg
1 rødløg
100 g hindbær
50 g fetaost
5-6 valnødder

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk sherryeddike eller hindbæreddike
2 tsk honning
1 tsk mayonnaise
¼ tsk sort peber

Skyl og riv salatbladene i mindre stykker. Pil og skær rødløget i tynde skiver. Skyl og dup hindbærrene tørre med køkkenrulle.

Bland alle ingredienserne til dressingen grundigt.

Miks salat, rødløg, hindbær og valnødder i en salatskål. Smuldr fetaost over og pynt med halve valnødder.

Hæld dressingen på i sidste øjeblik.

Prøv også:

Vandmelonsalat med solbær-vinaigrette

Salat med store rejer

Salat med hvedekerner

Speltsalat med græsk inspiration

Thaisalat med laks