Grillet laks med jordbærsalsa

Kombinationen af laks og jordbær giver en smagfuld og sommerlig middagsret

TID: 15 MIN.

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser:

4 laksefileter

Olivenolie med basilikum, f.eks. fra Monini

Salt, peber

SALSA:

1 rødløg

1 spsk olivenolie

1 spsk hvid balsamico

¼ tsk sambal oelek

¼ kg jordbær

10 basilikumblade

6 mynteblade

TILBEHØR:

Nye kartofler vendt i smør eller basilikumolie

Fremgangsmåde:

Dryp laksefileterne med basilikumolie, krydr med salt og peber og grill dem i 4 min. på hver side.

Bland finthakket rødløg med olivenolie, balsamico og sambal oelek.

Skyl og skær jordbærrene i små terninger og vend dem straks i marinaden sammen med hakket basilikum og mynteblade.

Smag salsaen til med salt og server den til laksen sammen med kartofler vendt i smør eller basilikumolie.

Klik her og få SØNDAGs 6 opskrifter med jordbær