Grillede lammekoteletter med kirsebærsauce

Lammekoteletter på grill er godt, men de kan også steges på en varm pande.

Lammekoteletter på grill er godt, men de kan også steges på en varm pande.






Grillede lammekoteletter med kirsebærsauce
TID. 30 min.

Ingredienser Kirsebærsauce
12-18 lammekoteletter
Olivenolie til pensling
1 kg nye kartofler
Salt, peber

1 spsk smør
1 spsk olivenolie
1 løg
2 dl bouillon, gerne lamme-, alternativt okse-
2 dl kirsebær
Basilikum


Fremgangsmåde

Varm grillen op.

Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt olivenolie.

Pil og skær løget i skiver og svits dem i det varme fedtstof i 2 min. Tilsæt bouillon og kog ca. 4 min.

Halver og fjern stenene fra kirsebærrene og hæld dem i saucen. Smag til med salt og peber, og tilsæt hakket basilikum.

Pensl lammekoteletterne med olie og steg dem på grillen ca. 2 min. på hver side.

Anret koteletterne på tallerkener med lidt kirsebærsauce, og server med kogte nye kartofler og resten af saucen til.


Lækre opskrifter med søde kirsebær




Grillede lammekoteletter
med kirsebærsauce
Salat med
varm gedeost
Ricottapandekager
med bærsauce



Is-dessert med
to søde saucer
Ostekage med
kirsebær
Upside down
kirsebærkage