Fasanbryst og perlebygsalat

Prøv denne smukke og elegante ret her i efteråret

TID: 55 MIN.

Ingredienser:

1 dl perlebyg

Grøntsagsbouillon

2 porrer

2 gulerødder

½ knoldselleri

1 pastinak eller persillerod

1 lille løg

Smør + olivenolie

1-2 timiankviste

Salt, peber

2 spsk konc. tomatpuré

2 fasanbrystfileter

2 skiver parmaskinke

1½ dl vildtbouillon

½ dl piskefløde

Fremgangsmåde:

Kog perlebyggen i bouillon efter anvisning på pakken. 

Varm ovnen op til 175 grader. 

Skær grøntsagerne i skiver og terninger og rist dem på en sauterepande i 2 spsk olie i 4-5 min. Krydr med timian. Rør tomatpuré og 1½ dl grønsagsbouillon sammen og hæld i panden og lad det hele småsnurre under låg i ca. 10 min. Tag af varmen og lad det trække i 10-15 min. Smag til med salt og peber. 

Vend drænet perlebyg i lige inden servering. Dup kødet tørt og krydr med salt og peber. Vikl parmaskinke om, og steg det i lige dele smør og olie ved middelvarme i ca. 3 min. på hver side. Kog panden af med vildtbouillon og fløde, kog det lidt ind, smag til og server til kødet og salaten.