Edamamebønner

Edamamebønner passer perfekt til sushi, men de er også gode som proteinrige og fedtfattige snacks.

Onsdag d. 21. august 2013 - af Julie Hey, Foto: Bjørn Jakobsen


Ingredienser Fremgangsmåde
200 g edamamebønner,
fås på frost
1 citron
Havsalt



Kom de frosne bønner i en gryde med kogende letsaltet
vand et par min.

De er færdige, når de stiger op til overfladen.

Hæld vandet fra og afdryp på et viskestykke.

Hæld dem i en skål og server med salt og citronsaft.


De frosne bønner kan købes i asiatiske supermarkeder samt Irma og Kvickly.


Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.

Sushiris Temaki med fangst Nigiri og Sashimi Tempurarejer
Inside-out tunrulle California
deluxe rulle
Røget lakserulle Rap and i rispapir
Edamame-
bønner
Gari - syltet ingefær Sushi-kit