Virkelig nem laksetatar

En tallerken med flot anrettet laksetatar

Laksetatar vækker altid lykke ved bordet, og denne version er virkelig nem at lave og har et lækkert strejf af wasabi.

Opskriften er beregnet til 2 personer

Beregnet tid ca. 10 min.

Ingredienser til laksetatar

100 g røget laks
1 spsk. hakket rødløg
1 spsk. hakket kapers
50 g agurk i små tern
Salt og peber
75 g græsk yoghurt 2 %
Lidt wasabi
Karse
100 g groft brød

Prøv også laksetatar med sennepsmayo

Sådan laver du laksetatar:

Skær laksen i små tern og bland dem med rødløg, kapers og agurk. Smag til med salt og peber.
Smag yoghurten til med wasabi.
Anret laksen på tallerkner, dryp med wasabicreme og drys med masser af klippet karse. Servér groft brød til.

Energi pr. person: 252 kcal. Fordelt på: fedt 30 %,
protein 29 %, kulhydrat 41 %

Vil du have flere lækre opskrifter?