Sprød pinjesnack

Så er der gode nyheder, hvis du er vegetar. SØNDAGs Julie Hey har nemlig tryllet en skøn vegetarmenu frem. Lav retterne sammen, eller hver for sig.


Velkomst: Sprød pinjesnack (Tid: 30 min.)
En let snack, der vil gøre lykke når gæsterne ankommer. Velegnet som del af en vegetarmenu.


Ingredienser
200 g butterdej, frost
100 g spæde spinatblade
100 g fast gedeost
1 æg
½ dl mælk
Salt, peber
Paprika
40 g pinjekerner


Flere opskrifter

Får du gæster?

Find skønne menuer HER
Vintermad

Find mad med
sæsonens råvarer HER
Sød tand?

Find lækre desserter HER



Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220 grader.

Optø butterdejen og læg pladerne på bordet.

Skyl spinaten, ryst den og damp den kort i en gryde.

Tryk væsken ud af spinaten, hak den groft og fordel på butterdejen.

Riv gedeosten og fordel den over spinaten.

Pisk ægget med mælk, salt og peber, og stænk det over butterdejen. Drys med paprika og skær butterdejen i stænger.

Drys med grofthakkede pinjekerner og bag snackstængerne på bagepapir i ovnen i 15-20 min.

Nydes lune til en aperitif.




Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Nedenfor finder du alt hvad du skal bruge, til en vellykket middag med vegetarretter.


Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræ
fra Madam Stoltz.
299 kr.

>> køb HER
Vin-termometer
fra Bengt Ek Design.
249 kr

>> køb HER
Knivsæt fra Shun: kokkekniv + altmuligkniv
1.999 kr.

>> køb HER