Skinkesalat med forårsløg

En smagfuld skinkesalat til et stykke sommermad

Til 4 personer

TID: 20 min.

Prøv også SØNDAGs små og smukke løgpakker med forårsløg

Ingredienser:

1 bdt. forårsløg

5 asparges

1 dl ærter, frosne 

200 g kogte skinketerninger 

1 dl mayonnaise

½ spsk paprika 

Salt, peber

Krydderurter, evt. kørvel, purløg, karse

Prøv også SØNDAGs forårsløgtærte - få opskriften her

Fremgangsmåde:

Rens og skær forårsløgene i små skiver. Gem evt. toppen til pynt.

Knæk den nederste, træede del af aspargesene, hæld kogende vand over og lad dem trække i vandet i 1 min. 

Hæld evt. vandet over ærterne bagefter og lad dem tø op. 

Skyl asparges og ærter under iskoldt vand og skær aspargesene i tynde skiver. 

Rør mayonnaise med paprika og tilsæt forårsløg, asparges, ærter og skinketerninger.

eSmag til med salt og peber, hakkede toppe af forårsløg og friskhakkede krydderurter.