Laksetatar med sennepsmayo

En lækker og smagfuld forret til dine sultne gæster

TID: 25 MIN. 

Det skal du bruge

300 g fersk laks uden ben og skind

200 g røget laks 

1 skalotteløg

1½ spsk grov sennep

Krydderurter, f.eks. 

kørvel, dild, purløg 

Salt, peber 

1 dl mayonnaise 

Rugbrød

Smør

Sådan gør du

Skær den ferske og den røgede laks i små terninger.

Pil og hak skalotte-løget fint. 

Vend laksen med løg, 

1 spsk sennep og masser af hakkede krydderurter. Gem lidt krydderurter til pynt. Smag laksetataren til med salt og peber. 

Rør mayonnaisen med ½ spsk sennep, salt og peber og kom den i en lille frysepose.

Smør rugbrødet med skrabet smør på begge sider og rist det på en tør pande, til skiverne er gyldne. 

Anret laksetataren på fire tallerkener. 

Klip hul i fryseposen og pynt tallerkenen med små toppe af sennepsmayo. 

Anret krydderurterne rundt om laksetataren og servér de smørristede rugbrød til.