Laksecocktail

Cocktail-klassikeren med laks

Opskriften er til 4 personer.

TID: 20 min.

Prøv også SØNDAGs lækre lakseruller - få opskriften lige her!

Ingredienser:

2 æg 

200 g røget laks

200 g fersk laks (fryses evt. i 24 timer)  

½-1 spsk sennep

1 bdt dild 

1 citron, økologisk 

Salt, peber 

2 skiver brød, evt. rugbrød 

1 spsk olivenolie 

2 hjertesalat 

Evt. dressing

Evt. dild

Prøv også laks med sprød polenta - du får opskriften lige her!

Fremgangsmåde:

Kog æggene hårdkogte i ca. 9 minutter. Lad dem afkøle i vand og pil dem. 

Skær al laksen i tern og vend dem i en skål med sennep og hakket dild.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

Skær brødet i små tern og vend det i en skål med olivenolie og salt.

Rist brødet sprødt på en pande og lad det afkøle på bagepapir.     

Skyl salaten godt, hak den fint og vend den evt. med lidt dressing.

Lav selv de små og smukke sushi-bidder. Du får opskriften lige her!