Laks med sprød polenta

Laks er bare godt! Og her er en virkelig god variant med polenta

Opskriften er til 4 personer.

TID: 25 min.

Prøv de uimodståelige lakseruller - den helt perfekte forret - få opskriften lige her!

Ingredienser:

200 g minutpolenta + ½ dl 100 g majs   

1 gul peberfrugt

8-10 radiser 

1½ spsk rygeost

1½ spsk creme fraiche 

Purløg  

Salt, peber 

Solsikkeolie

4-8 skiver røget laks

Vi kender alle den klassiske rejecocktail - her får du varianten med laks!

Fremgangsmåde:

Tilbered 200 g polenta med kogende vand efter anvisning på pakken. Vend polentaen med majsene. 

Kom polentaen i en form (ca. 18 x 10 cm) foret med husholdningsfilm. Lad polentaen afkøle og stivne i formen.

Rens radiser og peberfrugt og skær dem i små terninger. Vend dem med rygeost, creme fraiche og purløg. Smag dressingen til med salt og peber.   

Skær polentaen i tykke stænger, vend dem i resten af polentamelet og rist dem gyldne på en pande i lidt solsikkeolie.

Anret de sprøde polentastænger med røget laks og peberfrugtdressing.   

Fordel salaten i fire glas og anret med laksesalat, æg og sprødt, knust rugbrød.

Prøv de små og smukke sushi-bidder lige til at lave selv! Du får opskriften lige her.