Kyllingefrikadeller med sesam

Kyllingekød er sundt og fedtfattigt - og så smager det bare godt

Opskriften giver CA. 30 STK.

TID: 20 min. + Bagetid: 12 min.

Ingredienser:

500 g hakket kyllingekød 

½ spsk salt

100 g bacontern 

1 løg 

1 æg

1 tsk paprika

1½ spsk hvedemel 

½ tsk peber 

4 spsk chilisauce 

2 spsk soja 

Sesam- eller nigellafrø

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 215 grader. 

Rør kyllingekødet sejt med salt. 

Blend baconen fint og riv løget. 

Kom bacon, løg, æg, paprika, mel og peber i farsen og rør sammen. 

Form farsen til kugler og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Steg kyllingekuglerne i ovnen i ca. 12 minutter. 

Varm en pande op med chilisauce og soja og vend kuglerne i saucen i 1 min. 

Rul dem i sesam- eller nigellafrø og server som snack eller med rissalat.       

11 opskrifter på lækre forretter