Kartoffelvafler med røget laks

Bjørn Jakobsen

En sjov og lækker måde at servere kartofler på!

Opskriften er til 4 PERS.

TID: 30 MIN.

Ingredienser:

250 g kogte kartofler

15 g smeltet smør

1 æg

1 æggehvide

1 dl hvedemel

¼ tsk salt

150 g røget laks i skiver

100 g græsk yoghurt, 2%

1 rødløg

Dild

Fremgangsmåde:

1. Mos kartoflerne grundigt og bland med smeltet smør.

2. Pisk æg, æggehvide og hvedemel sammen til en klumpfri blanding og tilsæt kartoffelblandingen og salt.

3. Bag vaflerne, del dem i fire lige store portioner og anret med røget laks, yoghurt, rødløg og dild. 

Indeholder:

Energi pr. person: 264 kcal.

Fordelt på: protein 24%, 

kulhydrat 41%, fedt 35%

11 opskrifter på lækre forretter