Grillede jomfruhummerhaler

Så er der sommermad: En lækker starter på en skøn aften.

Så er der sommermad: En lækker starter på en skøn aften.





Grillede jomfruhummerhaler
Tid: Ca. 15 min.

Ingredienser

16 jomfruhummerhaler i skal
2 spsk olivenolie
½ spsk havsalt


Fremgangsmåde

Tænd ovnen på grillprogram.

Skyl jomfruhummerhalerne i koldt vand.

Læg dem fladt på et skærebræt og klip skjoldet op i hver side fra den tykke ende og ned mod halen og fjern skjoldet.

Skær et fint snit ned langs ryggen med en skarp kniv og fjern tarmen.

Vend jomfruhummerne i olie og salt.

Læg jomfruhummerhalerne på en bageplade med bagepapir og grill dem i ovnen i 3-5 minutter.

Servér de grillede jomfruhummerhaler med køligt kryddersmør.

Nedenfor kan du se alle vores forslag til lækre sankthans retter. Velbekomme!


Sprængt oksespidsbryst med sommergrønt og porre-peberrodscreme

Sprængt Okse-
spidsbryst
Sommergrønt Porre og
Peberrodscreme




Laksetartar og grillede jomfruhummerhaler med kryddersmør

Laksetartar med
avocadocreme
Grillede jomfru-
hummerhaler
Kryddersmør



Sparkling rose med blomstrende isterninger

Blomstrende
isterninger
Sparkling
rose



Sommerdeserter til sankthans

Minimuffins
til bålet
Sommerbær
med creme