Forårsratatouille med asparges

Forårsratatouille med asparges

De fleste forbinder asparges med en skøn sommerspise - på SØNDAG.dk finder du masser af inspirerende opskrifter med asparges.

Opskriften er til 4 personer

Forårsratatouille med asparges til

Tid: 20 min.

  • 1 bdt grønne asparges 

  • 2 gule peberfrugter 

  • 1 bdt forårsløg

  • 1 spsk olivenolie 

  • 400 g cherrytomater 

  • 1 dl ærter, evt. frosne

  • Salt, peber  

  • 200 g fetaost 

  • Friske krydderurter, evt. brøndkarse, kørvel, oregano

Læs også: 10 ting du ikke vidste om asparges

Sådan laver du en forårsratatouille

Knæk den nederste tredjedel af aspargesene. 

Skyl og rens peberfrugterne for stilk og kerner og skær dem i tern. Rens forårsløgene og skær dem i skiver. 

Steg asparges, peberfrugter og forårsløg i olivenolie på en meget varm og stor pande i 2-3 minutter. 

Halver cherrytomaterne og kom dem og ærterne på panden.

 Steg videre i 5 minutter og smag til med salt og peber. 

Server med smuldret feta og krydderurter.      

Serveres evt. med lam eller vendes i kogt pasta.

Flere inspirerende opskrifter med asparges?