Bruschetta med jordbær og tomater

SØNDAG giver dig opskriften på en anderledes sommerlig bruschetta

TID: 15 MIN.

Opskriften giver 8 STK. 

Ingredienser:

½ kg jordbær

250 g cherrytomater, gerne forskellige

1 rødløg

2 nektariner eller ferskner

8-10 skiver brød f.eks. ciabatta eller lignende

Olivenolie

Salt, rosa peber

100 g pecorino i flager

Fremgangsmåde:

Skyl bærrene, nip stilken af og skær dem i lidt mindre stykker.

Skær tomaterne i kvarter, rødløg i tynde skiver og nektarinerne i smalle både.

Grill eller rist brødene sprøde og dryp med olivenolie.

Fordel jordbær, tomater, rødløg og nektariner ovenpå.

Krydr med salt og rosa peber og pynt med flager af ost.

Klik her og få SØNDAGs 6 opskrifter med jordbær

I galleriet herunder finder du 11 gode opskrifter på forretter

11 opskrifter på lækre forretter