Blinis af kartoffel med stenbiderrogn

Blinis af kartoffel med stenbidderrogn

Her får du en skøn opskrift på blinis af kartoffel med stenbiderrogn

Disse blinis med kartoffel tager ca. 25 min at tilberede. Vil du hellere prøve de klassiske blinis, kan du finde opskriften her.

Det skal du bruge til blinis af kartoffel med stenbiderrogn

2 forårsløg
4 nye kartofler, 200 g
2 æg
1 dl A38
½ dl boghvedemel
Salt, peber
Smør
100 g stenbiderrogn
1 rødløg

Fremgangsmåde til blinis af kartoffel med stenbiderrogn

Rens forårsløgene og hak dem fint.

Rens kartoflerne, riv dem fint og pres dem for væde.

Del æggene i blommer og hvide. Rør kartofler og forårsløg med æggeblommer, A38, mel, salt og peber.

Pisk æggehviderne stive og fold dem i kartoffeldejen.

Smelt lidt smør på en pande, kom et par skefulde dej på og bag små blinis/pandekager i 3 min. på hver side.

Serveres lune med stenbiderrogn og hakket rødløg.