Ærtesalat

En fin lille og velsmagende sommer-forret

TID: 20 MIN.

Opskriften er til 4 personer.

Ingredienser:

2 dl sorte linser 

300 g grønne bønner

200 g sukkerærter 

1 bakke friske grønne ærter 

½-1 dl skyr

1 bdt dild 

1 citron 

Salt, peber 

Fremgangsmåde:

Tilbered linserne efter anvisning på pakken. 

Sæt en gryde over med vand.

Nip bønnerne, halver dem, kom dem i det kogende vand og giv dem et opkog på et par min.

Tilsæt sukkerærterne i det sidste ½ min. Hæld vandet fra og lad det køle af under koldt vand. Bælg alle ærterne. 

Vend skyr med hakket dild, og smag til med citronsaft, salt og peber.

Vend bønner, sukkerærter og grønne ærter i dressingen og server evt. til grillmad eller kogt skinke.  

I galleriet herunder finder du 25 opskrifter på grillmad

11 opskrifter på lækre forretter