Lav selv jordbærsaft med rosmarin

Der er ikke noget bedre end danske jordbær. Prøv at lave saft af de lækre bær. Her får du opskriften på jordbærsaft med rosmarin

Opskrift på jordbærsaft med rosmarin

Ingredienser til jordbærsaft med rosmarin (Giver ca. to liter saft)

1 kg jordbær

1 øko-lime

750 g sukker

4 kviste frisk rosmarin

7 dl vand

10 g citronsyre

Atamon

Patentpropflasker

Få flere opskrifter med jordbær lige her

Sådan laver du jordbærsaft med rosmarin


Rens og nip jordbærrene og skær dem i kvarter.

Skær limefrugten i tynde skiver og kom dem i en gryde med jordbær, sukker, 2 rosmarinkviste og vand.

Lad det hele koge op og simre ved svag varme under låg i ca. 20 min.

Tag gryden fra varmen, tilsæt citronsyre og lad det trække i 15 min.

Si saften gennem et rent viskestykke (brug evt. et gammelt viskestykke, der kan kasseres bagefter, da jordbærrene farver meget).

Hæld saften på Atamonskyllede flasker med en rosmarinkvist i hver.

Serveres med pink cava eller danskvand, et skvæt vodka og frisk lime.


Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.