Julesnaps

Opskrift: Snaps er klassiker til den årlige julefrokost - pift snapsen op og giv den i værtindegave

Julesnaps (tid: 10 min. + trækketid)

Ingredienser
1 øko-appelsin
1 lille knold ingefær
10 nelliker
2 kanelstænger
75 cl klar snaps, evt. Brøndums
1-2 flasker med patentprop

LÆS MERE: Mere inspiration til spiselige gaver? SØNDAG har samlet 6 lækre, smukke og opfindsomme spiselige gaver, som du kan give til værtinden i juletiden, se dem her

Fremgangsmåde
Skræl appelsinen i en lang strimmel.

Skræl ingefæren og skær den i 2 aflange skiver.

Fordel appelsinskal, ingefær, nelliker og kanelstænger i flaskerne. Hæld snaps over og lad den trække i køleskab i et par dage.

Serveres kold til julefrokosten eller som et varmt skud på en råkold vinterdag.

LÆS MERE: Snapsen er en julefrokost-klassiker - SØNDAG har samlet nogle madklassikere til julefrokosten, der kan klæde den hjemmelavede snaps, se dem her