Rabarberkompot med skyr og knas

Her får du opskriften på en sund og lækker morgenmad

Morgenmad: Kompot med skyr og knas (Tid: 15 min.)

Ingredienser
250 g skyr
2 spsk akaciehonning
4 dl rabarberkompot
- se opskrift HER

Morgenknas:
1 tyk skive rugbrød
15 g smør
1 dl havregryn
½ dl hasselnøddeflager
2 spsk flydende honning

Fremgangsmåde
Tilbered morgenknaset først:
Riv rugbrødet groft og rist det i smør på panden sammen med havregryn, nødder og honning i ca. 10 min., til det er sprødt og gyldent.

Lad det køle af på panden.

Rør skyren med honning, servér det til den hjemmelavede kolde rabarberkompot og drys med sprød knas.
 

Rabarber til det hele - fra morgenmad til dessert

Rabarberkompot

 

Kompot med skyr
og knas

Rabarbermuffins

 

Kylling Danoise

 

Rabarbersorbet
på pandekage

 

Isabellas store bog
om køkkenhaven

Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.