Muffins med hindbær og hvid chokolade

Hindbær og hvid chokolade er den helt perfekte kombination i de her lækre små muffins. Og ja, det er bestemt tilladt at spise mere end én

Portionen giver cirka 40 minimuffins

Ingredienser

300 g hvedemel

3 tsk bagepulver

110 g rørsukker

1 æg

2½ dl piskefløde

1 dl mælk

¾ dl solsikkeolie

2 spsk honning

1 vaniljestang

100 g hvid chokolade

125 g hindbær

Minimuffinform

Pynt

2 spsk frysetørret hindbær

Sådan laver du muffins med hindbær og hvid chokolade

Bland mel, bagepulver, sukker og kornene fra vaniljestangen sammen. Stil til side.

Pisk æg med fløde og mælk, tilsæt olie og honning. Rør de to blandinger sammen.

Hak chokoladen fint og vend det i dejen sammen med hindbær.

Smør eller læg små papirforme i muffinformen og fordel dejen i.

Tænd ovnen på 175 grader og bag i 8-12 min., til de er færdige.

Afkøl på bagerist og drys lidt frysetørret hindbær over.