Kirsebær-isdessert med to søde saucer

Søde lag-på-lag: Kirsebærsauce, chokoladesauce og is.


Søde lag-på-lag: Kirsebærsauce, chokoladesauce og is.







Is-dessert med to søde saucer (TID: 25 min.)


Ingredienser

2 dl kirsebær (gem 6 hele til pynt)
3 spsk italienske dessertkirsebær (fås på glas)
150 g mørkchokolade, maks. 61%
2 dl piskefløde
1 spsk honning
1½ tsk instant kaffepulver
2 spsk smør
Vaniljeis


Fremgangsmåde

Halver kirsebærrene og fjern stenene.

Varm dessertkirsebærsaucen og tilsæt de halverede kirsebær. Afkøl.

Hak chokoladen groft.

Varm 1 dl piskefløde, honning og kaffepulver i en lille gryde.

Fjern gryden fra varmen og tilsæt chokolade og smør og pisk, indtil saucen er jævn.

Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.

Opvarm chokoladesaucen lige, før den serveres.

Pisk den resterende dl fløde til skum.

Kom 1 spsk lun chokoladesauce i bunden af 6 glas, 1 spsk is og 1 spsk kirsebærsauce.

Gentag og slut af med flødeskum, kirsebærsauce og pynt med et frisk kirsebær.


Lækre opskrifter med søde kirsebær




Grillede lammekoteletter
med kirsebærsauce
Salat med
varm gedeost
Ricottapandekager
med bærsauce



Is-dessert med
to søde saucer
Ostekage med
kirsebær
Upside down
kirsebærkage